Кандидатстване
Инструкция

Стъпка 9: Лични качества и знания

Урок 11

В тази секция следва да посочиш всички твои лични качества и умения, правещи те изключително добър професионалист.

Кои умения да включиш в тази секция?

Има няколко "меки" умения, които непременно следва да посочиш:

  • Комуникативни умения. Уменията за комуникация са едни от най-важните за всеки бизнес и служител. Комуникацията включва умения за писане и говорене. Писмената комуникация в работна среда включва например създаване на ясни и кратки имейли. Вербалните умения са важни при презентиране или по време на работна среща.
  • Организационни умения. Повечето служители работят по няколко различни проекта едновременно, някои от които включват различни задачи. На почти всеки му се налага да приоритизира графика и задачите си, за да ги изпълни в срок. 
  • Умения за решаване на проблеми. Всички компании имат проблеми, например с трудни служители, с конкуренция или дори с финансите си. Малките компании разчитат служителите им сами да оценят проблемната ситуация, да се справят с основните проблеми и да предприемат навременни и интелигентни решения за разрешаване на проблемите.
  • Мениджърски или лидерски умения. Мениджърският опит е от полза при подбор, наемане и обучение на служителите. Мениджърските умения са важен фактор и за мотивирането или дори дисциплинирането на служителите.

Свали 77 "меки" умения, подходящи за включване в CV.

Ресурси

77 умения, подходящи за включване в CV

Файл за изтегляне

Pen
>
Success message!
Warning message!
Error message!