Кандидатстване
Инструкция

Въведение в обучението

Урок 1

Всички казват, че CV се пише за конкретна позиция или компания.

Въпреки препоръките обаче, всеки от нас има по едно CV, което след това, когато дойде момента за кандидатстване за работа, преправя за конкретния работодател или за конкретната обява за работа.

Това "генерално", общо CV ние наричаме базово CV

Какво представлява базовото CV?

Базовото CV е твоята основна и най-пълна автобиография, съдържаща всеки един детайл от твоя трудов път, всички твои силни страни и качества, всички обучения, които си завършил, всички сертификати, които имаш, както и всички проекти, в които си участвал.

При изготвяне на базово CV няма ограничения колко дълги да са изреченията и колко страници да е CV-то. Всъщност колкото по-дълго и обстойно е то, толкова по-лесно ще ти е впоследствие.

Такова CV след това лесно би могло да бъде съкратено или преправено, така че да отговаря напълно на изискванията на различни потенциални работодатели.

Какво съдържа обучението?

Обучението съдържа 11 стъпки, всяка от които дава информация как да попълниш отделните секции на твоето базово CV, както и файлове за сваляне или линкове към допълнителна информация, които биха ти били от полза за конкретната секция.

Следвай стъпките и направи базовото си CV още днес!

Pen
>
Success message!
Warning message!
Error message!