Често задавани въпроси

Отговори на често задавани въпроси

Тук ще намерите отговорите на някои от често задаваните въпроси, свързани нашите продукти и услуги.

Изберете категория и кликнете върху въпрос, за да видите отговора му.

  • УСЛУГИ

  • ПРОДУКТИ

  • ПЛАЩАНЕ

  • ПРОФИЛ

  • ЗА НАС

Какъв е процеса по предоставяне на услуги?

След получаване на плащането ви, ще се свържем с вас, за да потвърдим старта на работата ни заедно. След това, в зависимост от избраната от вас услуга, ще направим и съгласуваме с вас план за предоставянето ѝ.

Какво следва след като поръчам дадена услуга?

След като поръчате услуга и заплатите съответната сума, ще се свържем с вас на посочените от вас координати, за да уточним всички детайли и подробности по получаването ѝ. В процеса по поръчването и закупуването ѝ ще получавате информация на имейла си за статуса на поръчката/покупката ви.

Как се провежда кариерната консултация?

Кариерната консултация представлява дистанционен 45-минутен разговор, който може да бъде проведен по телефон или чрез платформите за видеоконферентни разговори - MS Teams или Google Meet. 

Какво включва пакета с услуги "Търсене на работа"?

Ще ви изпратим въпросник, чрез който ще изясним вашата конкретна ситуация, предпочитания от вас начин за комуникация, както и какви са целите ви. След това ще изготвим детайлен индивидуален план за действие, който след одобрение от вас, ще започнем да следваме стъпка по стъпка.


Това е най-пълната ни услуга, включваща:

  • 2 кариерни консултации
  • изготвяне на план за действие
  • изготвяне на кандидатура за работа
  • изготвяне на LinkedIn профил
  • подготовка за интервюта за работа

Можете ли да ми намерите работа?

For Job Hunters (търговска марка на Клийн Канвас ЕООД) предлага подкрепа и помощ чрез предоставяне на професионални кариерни услуги при търсене на работа от вас самите. Ние не сме ЧР агенция и не свързваме търсещите работа с конкретни работодатели.

Какви гаранции давате?

Предлагаме 100% гаранция, че ще свършим качествено работата си по предоставяне на нашите услуги.

В зависимост от целта ви и избраната от вас услуга, можем да гарантираме удовлетвореността ви от услугите ни по кариерно консултиране, професионално ориентиране и изготвяне на кандидатура за работа.

Не гарантираме, че при всички случаи ще си намерите нова работа, тъй като прекалено много фактори оказват влияние върху крайния резултат. Работата с нас обаче ще увеличи шансовете ви да намерите нова работа по-бързо. 

Получете необходимата професионална подкрепа

>
Success message!
Warning message!
Error message!