Ресурси за търсещи работа

Пакет с кариерни услуги: Търсене на работа

Получете 1-месечна кариерна подкрепа от кариерен консултант при търсене на работа.

Контролът е във ваши ръце!

Всяка промяна носи и стрес, и надежда. Преодолейте усещането за несигурност - информирайте се и следвайте ясен план, и всичко ще е отново във ваш контрол. Тук ще намерите всичко необходимо, за да го направите.

Полезна информация

Информация за всички етапи от търсенето на нова работа

Достъп до ресурси

Ексклузивен достъп до ресурси и материали за изтегляне

Професионална подкрепа

Практични съвети и насоки за действие от кариерен консултант

Напускане | Съкращение

Скоро няма да имате (или вече нямате) работа. А с това идва и несигурността къде ще намерите нова и колко бързо. Прочетете какво да направите.

Търсене на работа

Да търсите нова работа е отговорно и изтощително занимание. Особено, ако продължи по-дълго от очакваното. Имаме няколко съвета към вас как да го направите успешно. 

Файлове за изтегляне

Изберете подходящите за вас материали за изтегляне.

21 бланки за CV на български и английски език

Поръчайте бланките, заедно с Инструкция за ползването им (общо 43 отделни файла), и създайте впечатляваща кандидатура за работа.

20 бланки за мотивационно писмо на български и английски език

Поръчайте бланките, заедно с Инструкция за ползването им (общо 41 отделни файла), и допълнете кандидатурата си за работа.

Кандидатура за работа

Всичко започва със CV-то ви. Разберете как да направите отличаващи се автобиография и мотивационно писмо. Не забравяйте и LinkedIn профила си. 

Получете професионална подкрепа от кариерен консултант

Търсенето на нова работа е продължителен и отговорен процес, включващ различни дейности. Той обаче често се омаловажава и затова някои кандидати не получават работата, която наистина заслужават и искат.

Ползвайте кариерна подкрепа и подобрете значително шансовете си за намиране на нова работа!

Интервю за работа

Успешното представяне на интервю за работа е умение, което се усъвършенства с практиката. Набавете си необходимото инфо и се представете блестящо.

Интервю за работа в един нов свят: нови въпроси и отговорите им

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ
Интервю за работа в един нов свят: нови въпроси и отговорите им

Вижте как можем да сме полезни

Изготвяне на кандидатура за работа

Процесът по кандидатстване за работа стартира с изготвяне на автобиография и мотивационно писмо.

Поръчайте услуга Изготвяне на кандидатура за работа, получете персонализирани за свободната позиция ваши CV и мотивационно писмо, и увеличете шансовете си за покана за интервю за работа.

Симулация на интервю за работа

Много неща могат да се объркат по време на интервю за работа: не успявате да се представите добре, не сте сигурни как да отговаряте на някои от трудните въпроси, изпитвате затруднения с това да обясните прекъсване в трудовия ви стаж, и др. 

Тренирайте заедно с нас представянето си и получете полезна обратна връзка и насоки.

Услугата включва: 60-минутен дистанционна симулация на реално интервю за работа с наш кариерен специалист и предоставяне на насоки за подобрение на отговори и/или поведение.

Изготвяне на LinkedIn профил

Важна част от процеса по бързо намиране на нова работа е създаването и правилното ползване на професионален LinkedIn профил.

Възползвайте се услугата Изготвяне на LinkedIn профил и увеличете шансовете си да бъдеш забелязан от работодателите!

Кариерно консултиране

Проблемите при търсене на нова работа са много и различни. Решете ги незабавно!

Каквото и да е актуалното предизвикателство пред вас, ние ще помогнем да го разрешите с полезен съвет, насоки и кратък план за преодоляването му. Възползвайте се от услугата Кариерна консултация!

Пакет: Търсене на работа

Търсенето на нова работа е продължителен процес, включващ различни дейности. Превърнете се в перфектния кандидат за работа, използвайки услугите, включени в пакета Търсене на работа.

Услугата включва: изготвяне на план за действие, изготвяне на кандидатура за работа и LinkedIn профил, провеждане на симулация на интервю за работа, предоставяне на материали, подготовка за интервю и кариерно консултиране.

Пакет: Кариерна промяна

Кариерната промяна е уникален процес, изискващ яснота какво точно да правите. Освен умения за търсене на работа, изготвяне на кандидатура и участие в интервю за работа, е необходимо да сте наясно с предизвикателните моменти, с които ще се сблъскате.

Получете работата, която искате, ползвайки пакета ни с услуги: Кариерна промяна.

Услугата включва: Изготвяне на кандидатура за работа, създаване на LinkedIn профил, симулация на интервю и предоставяне на наръчник "Как да откриеш твоята работа-мечта".

Абонирайте се за бюлетина ни!

Получавайте веднага нови статии и ексклузивен достъп до ресурси и материали за изтегляне.

>
Success message!
Warning message!
Error message!