Конфиденциалност

Опазването на поверителността на вашите лични данни е много важно за нас, затова разработихме настоящата Политика за конфиденциалност, за да разберете как ги събираме и използваме.

Политиката ни по опазването на вашите лични данни е изцяло в синхрон със Закона за защита на личните данни, както и с Общия европейски регламент за защита на личните данни - Регламент (ЕС) 2016/679, в сила от 25 май 2018 г.

Сайтът For Job Hunters е собственост на фирма Клийн Канвас ЕООД (Clean Canvas Ltd.). Когато посетите нашия уебсайт, Клийн Канвас ЕООД ще научи определена информация за вас по време на вашето посещение.


Линкове за бърз достъп

Как използваме информацията, която ни предоставяте?

Лични данни при посещение на сайта

Най-общо казано, ние използваме личната ви информация за целите на администрирането на нашата бизнес дейност, за предоставяне на отлично клиентско обслужване и за да направим достъпни нашите продукти и услуги за нашите настоящи и потенциални клиенти.

Клийн Канвас няма да получи лично идентифицираща ви информация, когато посетите нашия сайт, освен ако вие не решите да ни предоставите такава информация, нито ще продаде или прехвърли по друг начин такава информация до несвързани трети лица без съгласието ви в момента на събирането ѝ.

Ние може да разкрием такава информация, само ако сме законово принудени да го направим. С други думи, когато смятаме, че законът го изисква или за да защитим нашите законни права.

Информация за вас като търсещи работа

Като наши клиенти, по време на процеса по предоставяне на кариерните ни услуги вие ни предоставяте информация за вас - вашето име, лични данни, информация за вашия трудов опит и квалификации.

Ние използваме тази информация единствено за предоставяне на нашите услуги - за изготвяне на ваша кандидатура за работа, за създаване или допълване на ваш LinkedIn профил, както и за предоставяне на смислени кариерни консултации, които да са ви наистина от полза.

Ние не разкриваме на никого и под никаква форма факта, че сте или сте били някога наши клиенти.

Вашата конфиденциалност като търсещи работа е гарантирана!

Каква информация събираме и обработваме?

За да работи сайтът ни безпроблемно, както и за да получавате нашите ежеседмични имейли с полезна информация и ресурси, ние събираме и обработваме:

  • „Бисквитки“ (cookies)
  • Вашият IP адрес
  • Вашият имейл адрес

За целите на електронния ни магазин, може да събираме информация и за:

  • Вашият пощенски адрес
  • Вашият телефонен номер

Какво представляват бисквитките?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден сайт. Те позволяват на сайта да запаметява вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, размер на шрифта и други настройки) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга.

Как работят бисквитките?

Когато посетите сайт, той иска разрешение от вашия компютър да съхрани този файл на конкретно място на вашия хард диск, специално създадено за бисквитки. Всеки сайт може да изпрати своя собствена бисквитка до вашия браузър, ако настройките му го позволяват, но (за да запази поверителността на вашите лични данни) вашият браузър разрешава на сайта да има достъп само да бисквитките, които той вече ви е изпратил, а не до бисквитките, изпратени ви от други сайтове.

Как и защо използваме бисквитки?

1. Записи от уеб сървъра

Информацията, събрана чрез такива записи, може да включва датата и времето на посещенията ви, видяните от вас страници, прекараното от вас време на нашия сайт, сайта, посетен от вас преди и след нашия сайт, както и вашия IP адрес.

Използваме тази информация, за да анализираме тенденциите, да администрираме нашия сайт, да проследяваме кои страници посещават посетителите на сайта ни и да събираме демографска информация за тях.

2. Бисквитки, използвани за повторно таргетиране

Ние може да използваме Google AdWords и други рекламни мрежи, за да показваме реклами в интернет, базирани на вашето посещение на нашия сайт.

Трети независими лица – доставчици на услуги, включително Google и Facebook, могат да показват нашите реклами на различни сайтове в интернет. Нашият сайт и третите лица–доставчици, използваме бисквитки и бисквитки от трети независими страни заедно, за да се информираме, да оптимизираме и доставяме реклами, базирани на вашите минали посещения на страниците, посетени на този сайт.

Нашият сайт и третите лица–доставчици може да използваме данни за потребители на продукти и услуги на трети лица–доставчици, за да правим бъдещо оптимизиране на показваните реклами.

Можете да се откажете от този вид реклами по всяко време тук, тук и тук.

Как да контролирате бисквитките?

Можете да контролирате и/или изтривате бисквитки, когато пожелаете. За повече информация вижте aboutcookies.org.

Можете да изтриете всички бисквитки, които вече са запазени на вашия компютър, а също така можете да настроите повечето браузъри да ги блокират. Ако направите това обаче, може да се наложи ръчно да настройвате някои параметри всеки път, когато посещавате сайта ни, а освен това е възможно някои услуги и функции на него да не работят.

IP адрес

Вашият IP адрес е номер, който се използва от компютрите в интернет мрежата, за да идентифицират компютъра ви. IP адресите се събират автоматично от нашия сървър като част от статистически данни за посещенията, които анализираме, например уеб страници, които сте посетили и др.

Имейл адрес

Ако изберете да комуникирате с нас чрез електронна поща, ние може да запазим съдържанието на вашето съобщение, заедно с вашия имейл адрес и нашия отговор. Ние предоставяме същата защита на тази електронна комуникация, като тази за вашите лични данни, получени онлайн, по пощата или по телефон.

Посетете нашата страница с Правила и условия за ползване на сайта за повече информация за нашите имейл и антиспам политики.

Кога събираме и обработваме тази информация?

Вашите лични данни и информация се предоставят доброволно от вас в следните случаи:

Когато посетите нашия сайт

В този случай ние получаваме вашия личен идентификатор (IP адрес) и поставяме „бисквитка" в компютъра ви, за да улесним работата ви със сайта ни при следващото ви посещение. Тази информация се съхранява за период от 12 месеца.

Информацията за тези посещения ползваме и за целите на статистическите ни анализи, които обработваме в Google Analytics. Тази информация се съхранява за период от 26 месеца от Google.

Когато се абонирате за нашия имейл бюлетин с полезни материали, съвети и ресурси за всеки етап от търсенето ви на нова работа

В този случай ние получаваме вашите имена и имейл адрес, които съхраняваме чрез имейл маркетинг платформата SendInBlue, и ползваме единствено, за да ви изпращаме седмичния ни бюлетин.

Когато ни изпращате съобщение чрез формата за контакт на сайта ни

В този случай ние получаваме вашите имена и имейл адрес, които съхраняваме лично, и ползваме, за да ви върнем отговор.

Когато пишете коментар под наша статия

В този случай ние получаваме вашите имена и имейл адрес, които съхраняваме лично, и ползваме, за да ви отговорим в самия сайт или чрез имейл кореспонденция.

Когато оставяте препоръка за някой от нашите продукти или услуги, или за сайта ни

Ние публикуваме на нашия сайт препоръки от наши потребители, които могат да съдържат лична информация, като име, фамилия, имейл адрес и заемана работна позиция.

Винаги обаче първо изискваме и получаваме съгласието им преди да публикуваме техните препоръки.

Когато създадете профил в сайта ни

Ако създадете ваш профил, ние можем да получим името, имейл адреса ви, както и друга лична информация, която решите да споделите с нас.

Когато използвате електронния ни магазин

В този случай ние получаваме вашите имена, пощенски адрес, телефон и имейл адрес, които съхраняваме лично.

Ползваме личните ви данни, за да обработим поръчката ви, да ви издадем фактура, да изготвим договор за предоставяне на услуга или линк за изтегляне.

Как защитаваме вашата информация и процеса по предаването й?

Чувствителната информация, която въвеждате в нашия сайт, като потребителско ви име, паролата ви или информация от дебитните и кредитните ви карти, се шифрова чрез сигурна среда, известна като Secure Sockets Layer или SSL.

Ние не съхраняваме тази чувствителна информация под каквато и да било форма. Потребителското ви име и паролата ви за достъп до профила ви се изпращат автоматично от сайта на посочения от вас имейл. Информацията за вашите дебитни и кредитни карти се обработва от трета страна - утвърден международен разплащателен оператор. 

Ако имате каквито и да било въпроси относно сигурността на нашия сайт, моля, свържете се с нас.

Достъп, коригиране и заличаване на вашите лични данни

Ние ще запазим информацията ви толкова дълго, колкото е необходимо, за да ви предоставяме желаните от вас услуги.

Ние ще запазим и използваме вашата информация, за да спазим нашите правни задължения, да разрешаваме спорове или да прилагаме нашите договори.

Съгласно Общия Регламент за защита на личните данни, при поискване ние ще ви предоставим копие до цялата информация за вас, с която разполагаме.

Можете също така да поискате личните ви данни да бъдат коригирани или напълно заличени, като се свържете се с нас. Ще отговорим на вашето искане в рамките на 30 дни.

Промени

Запазваме си правото да променяме настоящата Политика за конфиденциалност по всяко време с или без предизвестие.

Въпреки това, искаме да ви уверим, че ако Политиката за конфиденциалност се промени в бъдеще, ние няма да се възползваме от личната информация, която сте ни предоставили по начин, който противоречи на нея, както и без вашето предварително съгласие.

Ние се ангажираме да извършваме нашата дейност в съответствие с тези принципи, за да гарантираме, че поверителността на вашата лична информация е защитена.

Контакти

Ако имате каквито и да било въпроси във връзка с настоящата Политика за конфиденциалност или с взаимодействието ви с този сайт, моля, свържете се с нас.

Клийн Канвас ЕООД
София, България


Последна промяна: 22-ри януари 2023 г.

Получете необходимата професионална подкрепа

Success message!
Warning message!
Error message!