Политика за конфиденциалност | For Job Hunters

Конфиденциалност

Опазването на поверителността на твоите лични данни е много важно за нас, затова разработихме настоящата Политика за конфиденциалност, за да разбереш как ги събираме и използваме.

Политиката ни по опазването на твоите лични данни е изцяло в синхрон със Закона за защита на личните данни, както и с Общия европейски регламент за защита на личните данни - Регламент (ЕС) 2016/679, в сила от 25 май 2018 г.

Сайтът For Job Hunters е собственост на фирма Клийн Канвас ЕООД (Clean Canvas Ltd.). Когато посетиш нашия уебсайт, Клийн Канвас ЕООД ще научи определена информация за теб по време на твоето посещение.

Как използваме информацията, която ни предоставяш?

Най-общо казано, ние използваме личната ти информация за целите на администрирането на нашата бизнес дейност, за предоставяне на отлично клиентско обслужване и за да направим достъпни нашите продукти и услуги за нашите настоящи и потенциални клиенти.

Клийн Канвас няма да получи лично идентифицираща те информация, когато посетиш нашия сайт, освен ако ти не решиш да ни предоставиш такава информация, нито ще продаде или прехвърли по друг начин такава информация до несвързани трети лица без съгласието ти в момента на събирането ѝ.

Ние може разкрием такава информация, само ако сме законово принудени да го направим, с други думи, когато смятаме, че законът го изисква или за да защитим нашите законни права.

Каква информация събираме и обработваме?

За да работи сайтът ни безпроблемно, както и за да получаваш нашите ежеседмични имейли с полезна информация и ресурси, ние събираме и обработваме:

  • „Бисквитки“ (cookies)
  • Твоят IP адрес
  • Твоят имейл адрес

За целите на електронния ни магазин, може да събираме информация и за:

  • Твоят пощенски адрес
  • Твоят телефонен номер

Какво представляват бисквитките?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на твоя компютър или мобилно устройство, когато посещаваш даден сайт. Те позволяват на сайта да запаметява твоите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, размер на шрифта и други настройки за показване) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждаш всеки път, когато посещаваш сайта или преминаваш от една страница към друга.

Как работят бисквитките?

Когато посетиш сайт, той иска разрешение от твоя компютър да съхрани този файл на конкретно място на твоя хард диск, специално създадено за бисквитки. Всеки сайт може да изпрати своя собствена бисквитка до твоя браузър, ако настройките му го позволяват, но (за да запази поверителността на твоите лични данни) твоят браузър разрешава на сайта да има достъп само да бисквитките, които той вече ти е изпратил, а не до бисквитките, изпратени ти от други сайтове.

Как и защо използваме бисквитки?

Информацията, събрана от нас чрез бисквитки, може да включва датата и времето на посещенията ти, видяните от теб страници, прекараното от теб време на нашия сайт, сайта, посетен от теб преди и след нашия сайт, както и твоя IP адрес.

1. Записи от уеб сървъра

Информацията, събрана чрез такива записи, може да включва датата и времето на посещенията ти, видяните от теб страници, прекараното от теб време на нашия сайт, сайта, посетен от теб преди и след нашия сайт, както и твоя IP адрес.

Използваме тази информация, за да анализираме тенденциите, да администрираме нашия сайт, да проследяваме кои страници посещават посетителите на сайта ни и да събираме демографска информация за тях.

2. Бисквитки, използвани за повторно таргетиране

Ние може да използваме Google AdWords и други рекламни мрежи, за да показваме реклами в интернет, базирани на твоето посещение на нашия сайт.

Трети независими лица – доставчици на услуги, включително Google и Facebook, могат да показват нашите реклами на различни сайтове в интернет. Нашият сайт и третите лица – доставчици, използваме бисквитки и бисквитки от трети независими страни заедно, за да информираме, оптимизираме и доставяме реклами, базирани на твоите минали посещения и на страниците, посетени на този сайт.

Нашият сайт и третите лица – доставчици може да използваме данни за потребители на продукти и услуги на трети лица – доставчици, за да правим бъдещо оптимизиране на излаганите реклами.

Можеш да се откажеш от този вид реклами по всяко време тук, тук и тук.

Как да контролираш бисквитките?

Можеш да контролираш и/или изтриваш бисквитки, когато пожелаеш. За повече информация виж aboutcookies.org.

Можеш да изтриеш всички бисквитки, които вече са запазени на твоя компютър, а също така можеш да настроиш повечето браузъри да ги блокират. Ако направиш това обаче, може да се наложи ръчно да настройваш някои параметри всеки път, когато посещаваш сайта ни, а освен това е възможно някои услуги и функции на него да не работят.

IP адрес

Твоят IP адрес е номер, който се използва от компютрите в мрежата, за да идентифицират компютъра ти. IP адресите се събират автоматично от нашия сървър като част от статистически данни (traffic data), които анализираме, например уеб страници, които си посетил и др.

Имейл адрес

Ако избереш да комуникираш с нас чрез електронна поща, ние може да запазим съдържанието на твоето съобщение, заедно с твоя имейл адрес и нашия отговор. Ние предоставяме същата защита на тази електронна комуникация, като тази за твоите лични данни, получени онлайн, по пощата или по телефон.

Посети нашата страница с Правила и условия за ползване на сайта за повече информация за нашите имейл и антиспам политики.

Кога събираме и обработваме тази информация?

Твоите лични данни и информация се предоставят доброволно от теб в следните случаи:

Когато посетиш нашия сайт

В този случай ние получаваме твоят личен идентификатор (IP адрес) и поставяме „бисквитка‘ в компютъра ти, за да улесним работата ти със сайта ни при следващото ти посещение. Тази информация се съхранява за период от 12 месеца.

Информацията за тези посещения ползваме и за целите на статистическите ни анализи, които обработваме в Google Analytics. Тази информация се съхранява за период от 26 месеца от Google.

Когато се абонираш за нашите седмични имейли с полезни материали, съвети и ресурси за всеки етап от търсенето ти на нова работа

В този случай ние получаваме твоите имена и имейл адрес, които съхраняваме чрез имейл маркетинг платформата AWeber, и ползваме единствено за да ти изпращаме седмичния ни бюлетин.

Когато ни изпращаш съобщение чрез формата за контакт на сайта ни

В този случай ние получаваме твоите имена и имейл адрес, които съхраняваме лично, и ползваме, за да ти върнем отговор.

Когато пишеш коментар под наша статия

В този случай ние получаваме твоите имена и имейл адрес, които съхраняваме лично, и ползваме, за да създадем твой акаунт, чрез който да имаш възможност да работиш по-лесно и бързо със сайта ни при следващото си посещение.

Когато оставяш препоръка за някой от нашите продукти или услуги или за сайта ни

Ние публикуваме на нашия сайт препоръки от наши потребители, които могат да съдържат лична информация, като име, фамилия, имейл адрес и заемана работна позиция.

Винаги изискваме и получаваме съгласието на нашите потребители да публикуваме името им заедно с техните препоръки, преди да ги публикуваме на нашия сайт.

Когато създадеш свой профил в сайта ни и получиш достъп до форумите ни

Нашият сайт предлага публично достъпни форуми. Ако създадеш свой профил, ние можем да получим името, имейл адреса ти, както и друга лична информация, която решиш да споделиш с нас. Всяка информация, която предоставяш там може да бъде прочетена, събрана и използвана от други лица, които също имат достъп до тях.

Когато използваш електронния ни магазин

В този случай ние получаваме твоите имена, пощенски адрес, телефон и имейл адрес, които съхраняваме лично.

Ползваме личните ти данни, за да ти създадем профил, чрез който да имаш възможност да работиш по-лесно и бързо със сайта ни при следващото си посещение, както и да ти изпратим поръчаните стоки на адреса ти или линк за изтегляне на електронен документ на имейл адреса ти.

Как защитаваме твоята информация и процеса по предаването й?

Чувствителната информация, която въвеждаш в нашия сайт, като потребителско ти име, паролата ти или информация от дебитните и кредитните ти карти, се шифрова чрез сигурна среда, известна като Secure Sockets Layer или SSL.

Клийн Канвас може да използва софтуерни програми, за да създава и обработва обобщени статистически данни, които се използват за такива цели, като: оценка на броя на посетителите на различните секции на нашия сайт, каква информация представлява най-голям и най-малък интерес, определяне на технически спецификации, както и идентифициране на работата на сайта или на проблемни зони в него.

От съображения за сигурност Клийн Канвас използва софтуерни програми за наблюдение на трафика в мрежата, за да идентифицира неоторизирани опити за публикуване или променяне на информация, или други опити за причиняване на щети.

Ако имаш каквито и да било въпроси относно сигурността на нашия сайт, моля, свържи се с нас.

Достъп, коригиране и заличаване на твоите лични данни

Ние ще запазим информацията ти толкова дълго, колкото е необходимо, за да ти предоставяме желаните от теб услуги.

Ние ще запазим и използваме твоята информация, за да спазим нашите правни задължения, да разрешаваме спорове или да прилагаме нашите договори.

Съгласно Общия Регламент за защита на личните данни, при поискване ние ще ти предоставим копие до цялата информация за теб, с която разполагаме.

Можеш също така да поискаш личните ти данни да бъдат коригирани или напълно заличени, като се свържеш се с нас. Ще отговорим на твоето искане в рамките на 30 дни.

Промени

Запазваме си правото да променяме настоящата Политика за конфиденциалност по всяко време с или без предизвестие.

Въпреки това, искаме да те уверим, че ако Политиката за конфиденциалност се промени в бъдеще, ние няма да се възползваме от личната информация, която си ни предоставил по начин, който противоречи на тази Политика за конфиденциалност, и без твоето предварително съгласие.

Ние се ангажираме да извършваме нашата дейност в съответствие с тези принципи, за да гарантираме, че поверителността на твоята лична информация е защитена.

Контакти

Ако имаш каквито и да било въпроси във връзка с настоящата Политика за конфиденциалност или с взаимодействието ти с този сайт, моля, свържи се с нас.

Клийн Канвас ЕООД
1404 София, България
ул. Кестенова гора № 24


Последна промяна: 12 януари 2019 г.

>